Ik zoek een webdesigner 

5 modellen die je in 2018 als youngtimer kunt rijden

Wanneer je jouw zakelijke auto ook gebruikt voor privé aangelegenheden, ontkom je er niet aan om bijtelling bij je belastbaar inkomen op te tellen. Dit maakte de ene auto een stuk interessanter dan de andere, maar het tarief is na vele wijzigingen nu gelijk getrokken voor alle auto's. Voor elke auto geldt nu een tarief van 22% uitgezonderd de volledig elektrische auto's. Daarvoor is slechts een tarief van 4% in het leven geroepen. Ook kun je er voor kiezen om niet privé in je zakelijke auto te rijden. Dit vereist echter wel een kilometeradministratie die accuraat bijgehouden dient te worden.

Er is echter nog een optie die niet bij iedereen bekend is: de youngtimer regeling. Kort samengevat houdt deze regeling in dat je in plaats van 22% over de nieuwwaarde, slechts 35%over de dagwaarde betaalt. Dit scheelt in de meeste gevallen aanzienlijk! Zo kun je als ondernemer toch nog voor een normale prijs een auto zakelijk en privé besturen. Wel is het natuurlijk fijn, vooral wanneer je veel op de weg zit, om een beetje een degelijke moderne auto te rijden. Die zijn er in ruime mate verkrijgbaar en we hebben er vijf voor je op een rijtje gezet.

Opel Signum

Niet het meest populaire model van Opel ooit, maar wel een hele ruime. Enorm ruim zelfs! Een prima occasion zonder al teveel poespas en reeds verkrijgbaar vanaf zo'n € 3000. Wellicht de dieselversie links laten liggen, deze heeft in het verleden nogal wat problemen vertoond. 

Audi A3

De Audi A3 staat op een compleet nieuw onderstel. Dit Volkswagen model is een zeer geschikte auto voor dagelijks én zakelijk gebruik. De Audi A3 1.9TDI bijvoorbeeld, is al verkrijgbaar vanaf € 5000. Een hele knappe en betrouwbare auto voor dat geld!

Peugeot 607

Onder de beschikbare Peugeot modellen is de 607 zeer comfortabel. Met een viercilinder benzinemotor is deze automaat een prima youngtimer en met een startprijs vanaf € 1.700 een zeer betaalbare optie. Dit ook nog eens met verschillende opties als klimaatregeling, centrale deurvergrendeling en elektrisch bedienbare buitenspiegels.

Alfa Romeo GT

Deze auto koop je niet voor de ruime kofferruimte of achterbank. Deze sportieve en hippe auto is gewoon superfijn om mee rond te rijden. Voor optimaal geluidsgenot en optimale prestaties ga je voor de 3.2 V6. De 1.9 JTD is ook een hele fijne auto en een iets betaalbaarder variant, vanaf € 9000 verkrijgbaar. 

BMW 545i

Vroeger was het rijgedrag van dit sportieve model van BMW nog niet zo uitgebalanceerd. Met de beter ontwikkelde run-flat banden van tegenwoordig is dit probleem volledig opgelost. Mocht je veel kilometers maken is de 530d wellicht een betere optie: deze is al verkrijgbaar vanaf € 7000.

Terug naar overzicht

Martijn Pennekamp

Martijn Pennekamp is de oprichter van het startersplatform ikwordzzper.nl en het ledenplatform Het Ondernemerscollectief. Volg hem via Twitter via @ikwordzzper of word fan van zijn Facebook pagina.


 
zzpwebdesigner.nl is een initiatief van startersplatform ikwordzzper.nl

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord