Ik zoek een webdesigner 

Mijn ervaring met Deck Verzekeringen

Het heeft even geduurd maar ik ben ook overgestapt naar Deck met mijn privé verzekeringen. Hieronder ga ik je uitleggen waarom ik dat heb gedaan en wat het voordeel is.

 

 

Hieronder deel ik mijn ervaring met Deck verzekeringen. Ik hoop dat je er wat mee kunt en ook flink kunt besparen op jouw privé verzekeringen.

Hogere premie door fraude

De premies die we allemaal betalen aan de verzekeraars worden gebruikt om de schades te kunnen betalen aan de verzekerden bij diezelfde maatschappij.... simpel toch!?

Maar wist je dat 75% van de schades die geclaimd worden onder de €1000,- zijn en dat er enorm veel fraude wordt gepleegd tot dit bedrag? Maar liefst 90% van de fraudegevallen zit onder de €1000,-. We betalen allemaal €50,- tot €100,- premie per jaar meer om dit soort fraudes te kunnen betalen blijkt uit onderzoek.

Hoger eigen risico

Deck biedt een verzekering aan met een minimaal eigen risico van €500,- en maximaal €1000,- . Dat betekent dat er veel minder risico en fraude is. Daardoor betaal ik 40% minder premie dan op mijn polis bij Interpolis.

Ik zelf bespaar € 300,- per jaar aan premie en het mooie is:

  • het hogere eigen risico geldt niet voor mijn kinderen
  • het hogere eigen risico geldt niet voor medische kosten als ik op reis ben in het buitenland

Ik heb in de 25 jaar dat ik verzekerd ben ongeveer €1000,- aan schades gehad, maar daarvoor wel €7500,- teveel aan premie betaald. Binnen 3 jaar heb ik nu €900,- premievoordeel en kan ik het eigen risico zelf betalen mocht er weer eens een schade zijn. Bereken zelf je premie maar eens.

Nadeel

Nadelen zijn er natuurlijk ook, want als je direct het eerste jaar al een kleine schade hebt en een hoog eigen risico, dan is er geen dekking. Daarom is het belangrijk dat je het risico zelf kunt dragen en niet gelijk in paniek schiet, mocht er wel een kleinere schade zijn.

Bol.com bon van € 50,-

Omdat ik zo enthousiast ben over Deck heb ik een deal met ze kunnen maken. Leden van Het Ondernemerscollectief ontvangen een Bol.com bon met een waarde van € 50,-. Deze bon krijg je toegestuurd zodra je verzekering bij Deck is goedgekeurd.

Via deze link kun je zelf jouw voordeel bij Deck berekenen.

Terug naar overzicht

Martijn Pennekamp

Martijn Pennekamp is de oprichter van het startersplatform ikwordzzper.nl en het ledenplatform Het Ondernemerscollectief. Volg hem via Twitter via @ikwordzzper of word fan van zijn Facebook pagina.


 
zzpwebdesigner.nl is een initiatief van startersplatform ikwordzzper.nl

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord