Ik zoek een webdesigner 

Starten als zzp'er? Bereid je voor via de Operatie Appelboom methode.

Ieder jaar starten er meer dan 180.000 zzp'ers in Nederland. De ene beter voorbereid dan de ander. Het percentage stoppers is ieder jaar ook fors. Ruim een derde stopt binnen 5 jaar, de ene gaat met pensioen de ander kiest weer voor de zekerheid van een baan in loondienst. Een goede voorbereiding is noodzakelijk om jouw overlevingskansen te verhogen als ondernemer, daar weten wij bij ikwordzzper.nl alles van.

Al bijna 20 jaar help ik startende ondernemers op weg. Eerst als bedrijvenadviseur bij de Rabobank en nu al bijna 9 jaar met ikwordzzper.nl, Het Ondernemerscollectief en Stichting Startersloket. De ervaring van mij en mijn team hebben we gebundeld in het boek: "Experttips voor een succesvolle start als zzp'er". Rode draad in het boek is de Operatie Appelboom methode. Van het planten van een zaadje tot het plukken van de vruchten van een eigen onderneming, we geven je 50 waardevolle tips zodat jij het langer dan 5 jaar uithoudt als zzp'er.

Het boek heb ik vlak voor de zomervakantie gelanceerd en is te bestellen bij Bol.com en Managementboek voor €20,- inclusief verzendkosten.

Belangrijk voor het verkopen van een boek bij Bol.com en Managementboek zijn de recensies. Ik heb er al een aantal ontvangen, maar hoe meer hoe beter ;-). Daarom heb ik nu een speciale actie voor de eerste 20 startende zzp'ers die mijn boek willen lezen:

  • Ontvang het gratis E-Book door jouw gegevens hieronder achter te laten.
  • Lees hem.
  • Laat een recensie achter op Bol.com of Managementboek.
  • Mail mij het bewijs van jouw recensie(s).
  • Ontvang de paperback gratis in jouw brievenbus.

Laat je een recensie achter bij zowel Bol.com als Managementboek dan ontvang je tevens een gratis jaarlidmaatschap van Het Ondernemerscollectief t.w.v. € 49,95 ex btw.

Heb je interesse in deze actie, laat dan onder de opsomming van mijn blogs jouw gegevens achter en ik stuur je het E-Book toe.

Terug naar overzicht

Martijn Pennekamp

Martijn Pennekamp is de oprichter van het startersplatform ikwordzzper.nl en het ledenplatform Het Ondernemerscollectief. Volg hem via Twitter via @ikwordzzper of word fan van zijn Facebook pagina.


 
zzpwebdesigner.nl is een initiatief van startersplatform ikwordzzper.nl

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord